×
HomeSportLuxeContact
NL FR EN

Review of the month

Dag Peter en Karen, 

 

Jullie wisten mij een mooi alternatief te bieden voor mijn geannuleerde skitrip richting Alpen. Alles verliep vlot zowel in H&T vlucht en transfer richting Attitude. 

Het risico op iets minder wind was een 50-50 in deze periode van het jaar (februari). Dit was dan ook het geval, maar de omgeving en warmte deed deze wind dip vervagen. 

Als twee mannen op stap, hadden Patrick en mijzelf de luxe om elk in onze eigen bungalow te vertoeven op het 1 na allerhoogste terras in de Dragoncamp. 

Zalig bijzet ontwaken bij zonsopgang en overheerlijk om te bekomen na een sportief dagje en voor het aansnijden van het diner.

Wat betreft verhuur en kite school verliep alles heel vlot. Die jongens kennen hun stiel met twee opmerkingen die de kwaliteit enkel kunnen verbeteren ; 1. Kiten aanleren heeft zijn tijd nodig, soms ging het iets te snel en ging heel wat tijd verloren met materiaal opbouw/verplaatsing (meerdere mensen gaven deze opmerking). Maw. efficiëntere gebruik van de lestijd is een must. 2. Als windsurfer en kiter is het jammer dat je niet kan switchen tussen windsurfen en kite verhuring (verschillende uitbater). Naargelang de wind en zin zou dit perfect zijn om deze mogelijkheid aan te bieden aan de klant. Tenslotte kan je maar één activiteit doen op hetzelfde ogenblik. 

Het eten is zeker een aanrader, zowel ontbijt, middag en avond.  The happy hour op donderdag met de kreeften en oesters blijft ons zeker bij, van ons mocht dit gerust ook is in het begin van de week. Ideaal om andere mensen te leren kennen. 

 

Samengevat een echte aanrader als locatie (en vriendelijk behulpzaam personeel), een pluim voor de vlotte communicatie (Karen) , organisatie. Jullie mogen mij en mijn compagnon Patrick zeker nog verwachten. 

 

 

Hang loose 

 

Bart O 

News

!! PROMO !! La Tour d'Eole

Korting -20% 

New seaview bungalows Heliophora

Check this ! Nice  no ?

 

Openingsuren

Wij zijn alle weekdagen open 9u tot 12u30  en 14u30 tot 18u.

Gesloten op zaterdag en zondag

Top