HOME - FR - NL - EN
Meerdere sporten kiezen
DESTINATIONS WINDSURF KITESURF SURF WAKEBOARD SAILING YACHT SNOW MOTOR&BIKE OTHER
 Natal

Zuivere lucht, zon, mooie witte stranden en zandduinen symboliseren dit kleine staatje in het uiterste noorden van BraziliŽ. Vanaf hier verandert de kust qua oriŽntatie en gaat over van Noord/Zuid naar Noordwest/ZuidOost; De stevige zeebries hoopt het zand op tot immense duinen.

Op 80 km ten zuiden van Natal ligt Tibau do Sul, in de staat Rio Grande Do Norte, op de noord-oost punt van BraziliŽ, ver van de megalopolen die Sao Paulo en Rio de Janeiro zijn..

In de taal van de inlandse bevolking betekent Tibau 'tussen 2 waters'. Het dorpje ligt tussen een lagune en de zee.
Het is de magische plek om onze passies te combineren : surf, kitesurf, zeilen, uitbundige natuur en het levensritme eigen aan noord-oost Brazilie : sossegado ! (relax in 't nederlands, cool in 't engels).

Grote verscheidenheid aan spots en golven : beach, point et reef break. Beste surfperiode oktober tot maart omdat we deining krijgen van de noord atlantische oceaan. Surfen kan het hele jaar door omdat we ook de deining uit het zuiden krijgen.
Ideale lagunes voor kite stages, outer reef voor wave riding, een spot met een uitstekende windstatistiek (zie archief windguru Natal en voeg er 6 ŗ 8 knopen aan toe, te wijten aan de plaatselijke warmte-effecten)

1 vlucht per dag van Lissabon naar Natal direct, 7u vliegen, met TAP. Parijs Lissabon 2u : 2 x per dag.
Er zijn ook vluchten vanuit Madrid, Barcelona, Milaan en Amsterdam. Logementen
Sossego Surfcamp **
Pousada Tartaruga **
Hotel Village Natureza ***

 Sportclubs
Pipa Kitesurf School

 Commentaren
Jan Stockman 13-03-2007 20-05-2007
 Webcam
   
DESTINATIONS SPORT LUXURY FLIGHTS CAR RENT HOTELS BROCHURES INSURANCE AIRPORTS CONTACT