HOME - FR - NL - EN
Meerdere sporten kiezen
DESTINATIONS WINDSURF KITESURF SURF WAKEBOARD SAILING YACHT SNOW MOTOR&BIKE OTHER
 
 Autoverhuur
Sunny Cars:
Sunny Cars is een huurauto broker. Wij zijn tussenpersoon tussen u en de autoverhuurder ter plaatse. Aanwezig in meer dan 90 landen: Frankrijk, Spanje, Portugal, Amerika, Canada, Ierland, ItaliŽ,... Meer dan 4500 verhuurstations: luchthaven, treinstation, stadskantoor of waarom uw huurauto niet laten leveren aan het hotel! Een volledig inclusief aanbod: ongelimiteerd aantal kilometers, alle nodige verzekeringen en taxen.
Bij Sunny Cars bent u altijd 100 % verzekerd.
Naast de schade- en diefstalverzekering zonder eigen risico, glas-bandenbodem schadedekking en een Burgerlijke Aansprakelijkheids-verzekering van minimaal € 7,5 miljoen zijn ook lokale belastingen, luchthavenafleveringskosten en een ongelimiteerd aantal kilometers inclusief.
En dit alles gegarandeerd voor de laagste all-inclusive prijs op de Belgische markt! Vind jij de huurwagen bij een andere broker goedkoper? Check dan eerst of deze prijs ook all-inclusive is. Let ook op toeslagen voor een eventuele extra bestuurder, hotelaflevering of one way. Dit is bij Sunny Cars vaak kosteloos.

Is onze prijs na deze vergelijking alsnog duurder?
Laat ons alle details weten voor je reservatie, dan matchen wij de lagere prijs !!!!
Sunny CarsDESTINATIONS SPORT LUXURY FLIGHTS CAR RENT HOTELS BROCHURES INSURANCE AIRPORTS CONTACT