HOME - FR - NL - EN
Meerdere sporten kiezen
DESTINATIONS WINDSURF KITESURF SURF WAKEBOARD SAILING YACHT SNOW MOTOR&BIKE OTHER
SAILING

our nature
CO2 - compensation

Belgium
belgian coast
Papys race

France
Quiberon / Carnac

Sardinia
Porto Pollo

Portugal
Lagos sailing

Naxos

Mykonos
Cata Sailing

Lefkas
Vassiliki

Kos
Kefalos

Tunis
Djerba

Morrocco
Dakhla

Egypt
Soma Bay

Kenia
Nyali

Dominican Rep.
Cabarete

St Martin
Orient bay

Indian Ocean
Mauritius
Mauritius Grande baie

Madagascar
Hobie Cat Aventures Nosy Bee

Live Aboard
Itoma Cabo Verde Martine Kinable

We hadden een superfijne reis! We waren heel tevreden van het hotel. We logeerden met ons vieren in zo'n Flisvos studio: een ruime, verzorgde studio met een kitchenette en een terrasje en - enige kleine minpunt - nogal harde bedden, maar dat zou bijna overal in Griekenland het geval zijn.
Wat wij een groot pluspunt vonden: echt pal aan de beach gelegen en vooral aan het supergezellige Beach Cafe!
's Morgens kregen we daar een uitgebreid ontbijtbuffet aan het strand met veel vers fruit, echt genieten! En 's avonds kon je daar ook inschrijven voor thema-buffetten, heel lekker eten was dat, vlak aan of zelfs helemaal op het strand. Vooral het Italiaanse buffet viel in onze smaak!
Verder een mooi, groot zwembad (15m lang). Goeie ligging: verschillende mini-markets vlakbij en een wandeling van 15 minuutjes langs het strand naar Naxos city, een bruisend vissersstadje met vele kleine straatjes, kleine winkeltjes en gezellige restaurantjes.
De surfclub ligt in een mooie en ondiepe baai die afgesloten is met een rif. We vonden het ideaal om daar te (leren) surfen als beginnelingen! Ook heel leuk: de catamaran triallesson die werd aangeboden aan 50%.
Internationaal maar toch overwegend Duitstalig publiek. Op zich geen probleem, iedereen sprak zeer goed Engels en alles werd zowel in het Duits als in het Engels aangekondigd en er waren surflessen in het Engels. Maar 't is misschien wel nuttig om weten dat je daar als Belg niet direct aansluiting bij vindt.
We waren heel laat met onze vraag om een geschikte surfreis voor ons te vinden en we zijn héél blij dat jullie dit - na een spannende zoektocht - nog voor ons hebben gevonden!
Thanks!


« Back


DESTINATIONS SPORT LUXURY FLIGHTS CAR RENT HOTELS BROCHURES INSURANCE AIRPORTS CONTACT